top of page

3 důvody proč je pro vás dobré zařvat si!


Žijeme v době, ve které vládne tlak, stres a honba za výkonem. Už jen vydělávání peněz na základní potřeby je stresující, protože víme, že peníze vydělávat potřebujeme k tomuto životu.



  1. Podle výzkumu, pokud se cítíte přehlcení, vystresovaní nebo frustrovaní.. Dobré zařvaní uvolňuje dobrý pocit v mysli i v těle. Zařvání si, to


  1. tiž vyplavuje endorfiny a peptidy, které vyvolají dobrý pocit, zvyšují potěšení a snižují psychickou bolest.

  2. Zařvat si (doslova) dává vašim emocím hlas. Uvolníte tím svůj zákaz pro sebevyjádření. Když si dovolíte vyřvat přetlak ve vašich pocitech a těle, uvolníte se v hlavě, uvolní se i vaše svaly a nervová soustava.

  3. Zařvat si dává vašim emocím skutečné vyjádření. Když prožíváte emoce, tak se to tak nějak neuchopitelně děje a někdy vás to může ovládat jako splašený kůň, ale když si je dovolíte vyjádřit, tak je to pro vás uchopitelnější pro vaši mysl. Protože převezmete vedení nad svými emocemi a o další kousek se učíte si je zvědomovat.


Dovolujte si své emoce projevovat namísto potlačovat. Je to důležité pro vaše duševní i fyzické zdraví.


Neříkám, že máte svou frustraci vyřvat doma na manžela, děti, dědu, psa nebo na paní prodavačku v Kauflandu, ale rozhodně pečujte o to, aby jste je nepotlačovali! Z mé osobní zkušenosti mi tohle pomohlo dost zásadně a v dnešní době si ráda zařvu, bývá to už chvilkové a pak pokračuji v tom co dělám dál.


Držím vám palce a pokud víte o někom komu by tyto 3 důvody pomohly v porozumění proč je dobré si zařvat, sdílejte to dál.


S láskou Martina


14 zobrazení0 komentářů
bottom of page